*** Водещите вечерни новини на 4 май ***   Когато си помислиш,

...
*** Водещите вечерни новини на 4 май ***
 
Когато си помислиш,
Коментари Харесай

Водещите новини! Русия готви парад в Мариупол на 9 май. Z-провокация във Финландия. Русцърква скочи на папата

*** Водещите вечерни вести на 4 май ***

 

Когато си помислиш, че наглостта на орките е стигнала потенциала си…

Русия приготвя боен церемониал в съвсем напълно превзетия от нея украинския пристанищен град Мариупол на 9 май по случай Деня на успеха, сподели през днешния ден украинското военно разузнаване (ГУР), представено от Българска телеграфна агенция.

***

Провокация 

Инцидентът се случва в деня, в който въоръжените сили на Финландия започнаха военни учения взаимно с армиите на Съединени американски щати, Англия, Естония и Литва в западната част на страната, осведоми 20minutos.

Министерството на защитата на Финландия заяви, че тази сряда съветски хеликоптер е нарушил въздушното ѝ пространство, навлизайки в него, като това е вторият сходен случай в границите на дни.

***

Притиснат в ъгъла, евентуално смъртно болен, остарял, параноичен, вместо воин стана посмешище… какъв брой му е да си отиде с гръм?

Известен ефирен публицист от Русия съобщи, че президентът Владимир Путин " няма да има различен избор, с изключение на да употребява нуклеарно оръжие против Украйна ".

По думите на Александър Сладков Русия ще пусне атомна бомба в Украйна, " с цел да отвори кратер с размерите на няколко района и по този метод да сплаши НАТО ".

Сладков, боен сътрудник и изявен съветски пропагандист, показа пред своите 730 хиляди почитатели в обществените мрежи, че " времето на последната спирка наближава поради 40-те страни, които поддържат Украйна против Русия ".

Това е последната спирка: нуклеарните оръжия. Ако никой не ни чуе и тези 40 страни не престават да подкрепят украинските неонацисти, няма да има връщане обратно, предизвести той.

***

Англия разгласи през днешния ден, че не разрешава на съветски лица да бъдат оказвани услуги в региона на счетоводството, консултантството и връзките с обществеността, съобщи Агенция Франс Прес.

Новият кръг от наказания включва в частност заледяване на активи и възбрана за влизане в кралството за съветските военни репортери, които отразяват войната в Украйна.

***

Русцърква скочи на папата

Обидчиви… 

Руската православна черква (РПЦ) разкритикува през днешния ден Папа Франциск за това, че е възприел неправилен звук, като е призовал патриарх Кирил да не става " олтарен лакей " на Кремъл, и предизвести Ватикана, че сходни мнения биха навредили на разговора сред църквите, оповестява Българска телеграфна агенция.

***

Виждаме, че имате доста „ съветски труженички “ в Народното събрание и по партиите, дано ви улесним, да не се изпокарате между тях: не ви желаеме оръжията, единствено ремонт и да се грижите за бежанците.

Дръжте си ги оръжията. Дръжте си и „ труженичките “. И успех… 

А сещате ли се за какво за някои Z-хора в българската политика, че и във властта им е толкоз значимо „ и един патрон да не се изпрати за Украйна “?

Защото те са наети от кремъл със задача. И би трябвало да имат доказателство, с което да се отчетат, че правят точно активността, за която са наети. Защото, да вземем за пример, доста шефове в „ Газпром “ взеха да се самоубиват с все фамилиите си, а други умират при трагични, само че необясними произшествия в планината…

Нервно им беше. А в този момент си отдъхнаха и се нахилиха. С необятни усмивки на лъчезарни лица вървят из коридорите.

***

С едно „ изключително “ гласоподаване и едни изключително „ въздържали “ се…

***

Да, това ще е „ чудноват “ ход

***

Има (ли) подобен народ 

***

На Симов най му било значимо да не праща нѝ един патрон на Украйна. 

Добре, че Българска социалистическа партия не дават отговор за пожарната, тъй като – кой ги знае – може да забранят водата, с цел да може да си догарят нещата по-бързо и да не се усложняват обстановките

***

Ако сте се чудили кое продължава да се заплаща в руби… 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР